Randax®- yhteistyökonsepti

Valmistamme asiakastarpeeseen suunniteltuja kestomagneettimoottoreita ja -generaattoreita. Koneet mitoitetaan ja valmistetaan aina asiakastarpeet huomioiden. Erinomaisen muunneltavuuden ja rakenneominaisuuksiensa vuoksi Randax -sähkömoottorit ja generaattorit soveltuvat erittäin laajasti useisiin käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Kestomagneettimoottorit ja -generaattorit voidaan helposti integroida käytettäviin laitteisiin.


Randax®- Tuote-esimerkit

Pumppumoottorit

Randax®-moottoriteknologian ansiosta on mahdollista toteuttaa riittävän kompakti ja kevyt, sekä samalla taloudellinen ja tehokas integroitu moottoriratkaisu vastaamaan erilaisten pumppujen vaatimuksia!

» Lue lisää

Puhallinmoottorit

Korkean hyötysuhteen ja luotettavan kestomagneettimoottorin ansiosta erilaisiin puhallinratkaisuihin voidaan räätälöidä energiatehokas moottorisovellus. Moottorista saadaan hiljainen ja vakaa myös erittäin suuriin nopeuksiin!

» Lue lisää

Laitevalmistajan erikoismoottorit

Asiakkaan tarpeeseen suunnitelluilla Randax® -moottoreilla saavutetaan tilaa ja energiaa säästävä ratkaisu. Kun huomioidaan nimenomaan asiakkaan prosessin erityisvaatimukset ja laiterajapinnat, voidaan alentaa asiakkaan tuotteen kokonaiskustannuksia!

» Lue lisää

Telamoottorit

Randax® -suoravetomoottoriratkaisussa tarkka moottorin nopeussäätö takaa hyvän lopputuotteen laadun ja huoltovapaus alentaa käyttökustannuksia, kun hihnakäytön huolto- ja säätötyöt jäävät pois! Moottori on valmiiksi asennettu telalle ja se sopii ahtaisiin paikkoihin kun ei tarvita erillisiä säätöalusta- tai petiratkaisuja!

» Lue lisää

Spesifikaatiot

Moottori: Kestomagneetti tahtimoottori
Nopeus: 200 – 25 000 rpm
Teho: 5 – 1 000 kW
Hyöty-
suhde:
IE4 luokan mukainen
Jännite: 230 – 1 000 V
Jäähdytys: Ilma- tai nestejäähdytteinen
Runko-
materiaali:
Valittavissa
käyttökohteen mukaan

Randax®-sähkökoneet räätälöidään aina asiakastarpeen ja sovelluskohteen vaatimusten mukaisiksi, mikä antaa vapauksia asiakkaan tuotesuunnitteluun. Näin esimerkiksi runkomateriaalit, liityntälaipat jne. määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Moottorit tai generaattorit perustuvat kestomagneetti teknologiaan ja ohjataan yleensä aina taajuusmuuttajalla. Hyötysuhde täyttää aina korkeimman IE4 luokan ja moottori voidaan toimittaa niin ilma- kuin vesijäähdytteisenä.

Myös moottorin teho ja nopeus suunnitellaan asiakastarpeen mukaan, pienestä muutaman kW:n moottorista aina jopa yli 1 MW teholuokkaan kattaen nopeusalueen noin 200:sta rpm erittäin nopeasti pyöriviin (> 10 000 rpm) moottoreihin.

Asiakkailtamme

 

Yhteystiedot

  • Randax Oy
  • Konetie 33 FI-90620 OULU
  • +358 44 734 6300
  • sales(at)randax.fi
  • Ota yhteyttä