Randax on kehittänyt uuden nestejäähdytteisen sähkömoottorityypin tehoalueelle 45 – 200 kW. Nestejäähdytteiset sähkökoneet ovat rakenteeltaan yksinkertaisia, luotettavia ja pienikokoisia. Ne tarjoavat erittäin hyvän vaihtoehdon ilmajäähdytteisille sähkökoneille sovelluskohteissa, joissa jäähdytysnestettä on luonnollisesti tarjolla.

Nestejäähdytyksen etuina ovat korkea teho verrattuna kompaktiin kokoon, ympäristön pöly ja lika eivät pääse tunkeutumaan jäähdytysjärjestelmään, eikä nestejäähdytteinen moottori ole herkkä käyttöympäristön lämpötiloille. Randax kennorakenne mahdollistaa tehokkaan jäähdytyksen koko sähkökoneen rungossa ja joustavat materiaali- ja jäähdytysnestevalinnat mahdollistavat sovelluskohtaisen optimoinnin.

”Uudet nestejäähdytteiset räätälöidyt moottorit soveltuvat esimerkiksi kuumien nesteiden pumppaukseen, ulkona tai likaisissa tiloissa liikkuviin ajoneuvoihin ja työkoneisiin tai prosessiteollisuuden kuumiin sekä likaisiin kohteisiin. Ensimmäinen pilotti moottori integroitiin yhteistyössä Sulzer Pumps Finlandin kanssa heidän pumppuunsa. Yhdistelmää on käytetty suurinopeuksisena sekoittimena pilottikohteessa jo viime kesästä alkaen ja kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia", kertoo Randaxin Tuotekehityspäällikkö Kimmo Huurinainen.

 

 Tekninen spesifikaatio:

 NestemoottoriTeknTaulukkoFI                                         Nestemoottori

 

 

Randax Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä kestomagneettimoottoreita ja -generaattoreita sekä sähkökäyttöjärjestelmiä teollisuuden laitevalmistajille.

 

Asiakkailtamme

 

Yhteystiedot

  • Randax Oy
  • Konetie 33 FI-90620 OULU
  • +358 44 734 6300
  • sales(at)randax.fi
  • Ota yhteyttä