Randax on solminut yhteistyö- ja jakelusopimuksen Kolmer Special Motorin (KSM) kanssa Alankomaissa. Sopimus allekirjoitettiin Rotterdamissa 8. marraskuuta ja sopimus on merkittävä molemmille osapuolille liiketoiminnan kasvun kannalta. Sopimuksen mukaisesti KSM toimii Randax Oy:n tuotteiden jälleenmyyjänä ja jakelijana Benelux alueella ja Iso-Britanniassa. Tarpeen mukaan KSM valmistaa paikalliset räätälöinnit moottoreihin sekä vastaa mahdollisista käyttöönotoista omalla markkinallaan.

Kolmer Elektromotoren Group on perustettu jo vuonna 1983, joten heillä on 34 vuoden kokemus Euroopan sähkömoottori markkinoilta. Yhtiön kotipaikka on Putten, Hollannissa ja heillä on markkinallaan vahva asiakaspohja teollisuudessa sekä standardi- että erikoissähkömoottoreille. KSM näkee markkinallaan suuren kysynnän erikoissähkömoottoreille sekä valtavan potentiaalin liiketoiminnan kasvulle.

Jari Koppelo, Randax Oy:n Toimitusjohtaja on tyytyväinen sopimukseen:

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Kolmer Special Motorsin kanssa ja tämä on hieno mahdollisuus Randaxille kasvattaa vientiä. Liiketoimintamme on kovassa kasvussa Alankomaissa ja ensimmäiset toimitukset esimerkiksi KSM:lle toimitetaan jo marraskuun 2017 aikana. Odotamme tällä sopimuksella olevan positiivinen vaikutus tuotteidemme tunnettavuuteen ja myyntiin myös muualla Benelux alueella ja Iso-Britanniassa. KSM on osoittautunut olevan täydellinen kumppani Randaxille, koska he tuntevat erittäin hyvin markkinansa ja hakevat suurta kasvua erikoissähkömoottoreista.”

Kolmer 1  Kolmer 2

Fredrik Jirlow /Randax Benelux, Jari Koppelo /Toimitusjohtaja, Randax ja Berend Muis /Toimitusjohtaja, Kolmer Special Motors, allekirjoittavat yhteistyösopimuksen Rotterdamissa 8. marraskuuta 2017

 

Randax Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä kestomagneettimoottoreita ja -generaattoreita sekä sähkökäyttöjärjestelmiä teollisuuden laitevalmistajille.

           

 

Asiakkailtamme

 

Yhteystiedot

  • Randax Oy
  • Konetie 33 FI-90620 OULU
  • +358 44 734 6300
  • sales(at)randax.fi
  • Ota yhteyttä