Randax on solminut agentti sopimuksen Kiinan markkinalle Shanghai AFM Energy-saving Technology Co., Ltd (AFM) kanssa. Sopimus allekirjoitettiin Shanghaissa 11. syyskuuta ja on voimassa vähintään seuraavat 3 vuotta. Sopimuksen mukaisesti AFM toimii Randax Oy:n myyntiagenttina ja tarpeen mukaan valmistaa paikalliset räätälöinnit moottoreihin sekä vastaa käyttöönotoista Kiinassa.

AFM on Randaxin pitkäaikaisen kiinalaisen asiakkaan Shanghai Realman Energy Technology Co., Ltd (SHRET) tytäryhtiö. SHRET on käyttänyt Randax kestomagneettimoottoreita induktiokuumennin laitteissaan jo vuodesta 2014 lähtien. AFM / SHRET tuntee Randaxin tuotteet hyvin ja uskoo, että energiatehokkaalla sekä kompaktilla erikoismoottoreilla on suuri kysyntä Kiinan markkinoilla. Kiinassa varsinkin energiatehokkuus on noussut sähkökäytöissä tärkeimmäksi argumentiksi asiakkaille. Kiinan valtio myös tukee kaikkia teollisuuden energiaa säästäviä ratkaisuja.

 

Agreement3

AFM/SHRET Toimitusjohtaja Frank He ja AFM myyntitiimi sekä Randax Toimitusjohtaja Jari Koppelo allekirjoittivat sopimuksen Shanghaissa 11. syyskuuta

 

Randax Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä kestomagneettimoottoreita ja -generaattoreita sekä sähkökäyttöjärjestelmiä teollisuuden laitevalmistajille.

 

Asiakkailtamme

 

Yhteystiedot

  • Randax Oy
  • Konetie 33 FI-90620 OULU
  • +358 44 734 6300
  • sales(at)randax.fi
  • Ota yhteyttä