”Suunnittelemme ja valmistamme edistyksellisiä kestomagneettimoottoreita ja -generaattoreita sekä sähkökäyttöjärjestelmiä teollisuuden laitevalmistajille.”


Asiakastarpeisiin räätälöidyt Randax® -moottorit voidaan integroida osaksi käytettävää laitetta erinomaisen muunneltavan rakenteen avulla. Tämä lisää energiatehokkuutta, pienentää laitekokonaisuutta ja antaa asiakkaalle vapauksia oman laitteensa suunnitteluun sekä tuotekehitykseen. Integroitu ja asiakkaan tarpeisiin räätälöity Randax® -moottori tekee mahdolliseksi keskittyä tehokkaaseen kokonaisprosessiin ilman laitteen komponenttien rajoitusta. Pitkä kokemuksemme alalta ja laaja yhteistyö tutkimuslaitosten kanssa takaa jatkuvan kehityksen tuotteissa ja osaamisessa.

Edut

Kun Randax® -moottorista tulee osa asiakkaan laitetta, tarjoaa se laitevalmistajalle ja -suunnittelijalle lukuisia etuja, kuten energiatehokkuutta, toimintavarmuutta ja vapauksia laitesuunnitteluun!

Lue lisää »

Tuotteet

Tuotteemme ovat asiakastarpeeseen räätälöityjä integroitavia kestomagneetti-moottoreita ja -generaattoreita. Koneet suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakastarpeet huomioiden ja ne soveltuvat erittäin laajasti useisiin käyttötarkoituksiin sekä olosuhteisiin.

Lue lisää »

Asiakkailtamme

 

Yhteystiedot

  • Randax Oy
  • Konetie 33 FI-90620 OULU
  • +358 44 734 6300
  • sales(at)randax.fi
  • Ota yhteyttä